ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 100 παράνομοι μετανάστες πέρασαν σε ελληνική νησίδα στον Έβρο – Επέστρεψαν τελικά στη Τουρκία (βίντεο)

Πολλά παιδιά μεταξύ τους

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 100 παράνομοι μετανάστες πέρασαν σε ελληνική νησίδα στον Έβρο – Επέστρεψαν τελικά στη Τουρκία (βίντεο)

(Ανανέωση): Επέστρεψαν στη Τουρκία οι 94 παράνομοι μετανάστες οι οποίοι είχαν μεταφερθεί από την τουρκική όχθη σε ελληνική νησίδα του Έβρου, μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ ελληνικών, τουρκικών αρχών και ΜΚΟ.

——————————————————-

Περί τους 100 παράνομοι μετανάστες πάτησαν στο ελληνικό έδαφος σε νησίδα του βόρειου Έβρου και ζητούν από την κυβέρνηση και τις αρχές να τους περάσει στην δυτική όχθη του Έβρου. Προέρχονται βασικά από χώρες της Ασίας και πέρασαν κατά τη διάρκεια της νύχτας από το τουρκικό έδαφος στην ελληνική νησίδα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανένα.

Τα ξημερώματα στρατιωτικές περίπολοι τους εντόπισαν όταν είχαν ήδη ολοκληρώσει τη διάβαση του υδάτινου κωλύματος με βάρκες που τους εξασφάλισαν οι Τούρκοι.

Μεταξύ τους βρίσκονται και αρκετά μικρά παιδιά όπως βλέπετε στο βίντεο, τα οποία και τα επιδεικνύουν θέλοντας να προκαλέσουν τον οίκτο της ελληνικής πλευράς.

Κατάλληλα «δασκαλεμένοι» ζήτησαν συγκεκριμένες υπηρεσίες του ΟΗΕ να έρθουν για να τους παραλάβουν. Υπενθυμίζουμε πως σε όλη την έκταση των ελληνοτουρκικών και ελληνοβουλγαρικών συνόρων μέχρι τη Ροδόπη, όπως σημειώσαμε χθες, εισέρχονται περί τα 1000 άτομα καθημερινά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα σε λίγο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.