ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Επίτιμος Α/ΓΕΣ Κ.Γκίνης: «Βρισκόμαστε σε τροχιά πολέμου με την Τουρκία»

«Πρέπει να υπάρξει προετοιμασία της κοινής γνώμης και πολεμική προπαρασκευή»

Επίτιμος Α/ΓΕΣ Κ.Γκίνης: «Βρισκόμαστε σε τροχιά πολέμου με την Τουρκία»

«Έξω από τα δόντια» μίλησε ο επίτιμος Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Γκίνης, ο οποίος προειδοποίησε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε «τροχιά πολέμου» με την Τουρκία.

Επεσήμανε ακόμα ότι «πρέπει να υπάρξει προετοιμασία της κοινής γνώμης», ενώ ζήτησε «πολεμική προπαρασκευή για να είμαστε έτοιμοι ακόμη και για το ενδεχόμενο πολέμου»!

Δείτε το βίντεο:

Είπε ακόμα στο militaire.gr ο κ.Γκίνης:

«Μπορεί η Ρωσία να μην μας έχει υποστηρίξει όπως θα θέλαμε ,αλλά υπάρχουν ζητήματα για τα οποία θα έπρεπε να προβληματιστούμε για τη σχέση μας με τη Μόσχα … Η Γαλάζια Πατρίδα δεν είναι κάτι απλό, η Τουρκία επιδιώκει την αλλαγή του καθεστώτος του Αιγαίου. Η Άγκυρα προσπαθεί να ενώσει το θέμα των Στενών με τη Γαλάζια Πατρίδα κι αυτό ενδιαφέρει και τη Ρωσία … Η αναφορά μας απλώς στο Διεθνές Δίκαιο, χωρίς να μπορείς να κατοχυρώσεις τα δικαιώματα σου, δεν καταλήγει πουθενά».

«Το τουρκολιβυκό μνημόνιο συζητείται από το 2013 και υπήρχαν δημοσιεύματα από το 2011. Δεν μπορεί το ελληνικό κράτος να δηλώνει ότι έπεσε από τα σύννεφα το 2019».

«Γιατί δεν καλούνται οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων να απαντήσουν στα ερωτήματα που θέτουν πολιτικά κόμματα για τις επιπτώσεις της αποστολής στρατιωτικού υλικού (σ.σ. στην Ουκρανία) … Δεν πρέπει να δραματοποιούμε τα γεγονότα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βρισκόμαστε σε τροχιά πολέμου με την Τουρκία γιατί η Τουρκία με την Γαλάζια Πατρίδα έχει θέσει στην Ελλάδα ένα ανελαστικό πρόβλημα που δεν μπορεί να διαπραγματευτεί. Ποια ελληνική κυβέρνηση θα πάει να διαπραγματευτεί το μισό Αιγαίο; Οι Τούρκοι έχουν αφήσει πίσω των 25ο μεσημβρινό και έχουν αρχίσει να μιλούν για τον 23ο μεσημβρινό στο Αιγαίο! Πρέπει να υπάρξει προετοιμασία της κοινής γνώμης και πολεμική προπαρασκευή για να είμαστε έτοιμοι ακόμη και για το ενδεχόμενο πολέμου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.