ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γενί Σαφάκ: «23 ελληνικά νησιά είναι γεμάτα με αμερικανικά όπλα»

«Στην Ικαρία αντιαεροπορικά, στη Λήμνο F-16 και αντιαρματικά, στη Ρόδο άρματα μάχης και στη Χίο πυροβόλα»

Γενί Σαφάκ: «23 ελληνικά νησιά είναι γεμάτα με αμερικανικά όπλα»

Tα τουρκικά ΜΜΕ καλλιεργούν πολεμικό κλίμα με πιο χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της εφημερίδας Yeni Safak που αναφέρει «23 νησιά είναι γεμάτα με αμερικανικά όπλα».

 «Στην Ικαρία αντιαεροπορικά, στη Λήμνο F-16 και αντιαρματικά, στη Ρόδο άρματα μάχης και στη Χίο πυροβόλα».

Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ επέμεινε χθες Κυριακή ότι «η στρατιωτικοποίηση νησιών σημαίνει ότι η Ελλάδα βγαίνει από τις συνθήκες Λωζάνης και Παρισίων».

Την ίδια στιγμή, ο Αμερικανός Γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, με τροπολογία που έφερε στο Κογκρέσο βάζει «φρένο» στην πώληση F-16 στην Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Ερντογάν απειλεί πολύ. Όπως και ο Πούτιν, θεωρώντας ότι όλοι θα δειλιάσουν μόλις απειλήσουν. Οι ΗΠΑ δεν δειλιάζουν και θα είναι παραβίαση των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και για την Ε.Ε., όπου είναι μέλος η Κύπρος και θεωρώ ότι θα υπάρχουν συνέπειες και για αυτό. Δεν θα λάβω σοβαρά τις απειλές του, αλλά πρέπει να προσέχουμε προκειμένου οι απειλές να μην γίνουν πραγματικότητα, αλλά αυτήν τη στιγμή νομίζω ότι είναι περισσότερο ”καύχημα” από οτιδήποτε άλλο», δήλωσε ο Ρόμπερτ Μενέντεζ στον ΑΝΤ1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.