ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Για «ισλαμοφοβία» στη δυτική Θράκη κάνει λόγο ο Ρ.Τ.Ερντογάν

Νέα πρόκληση από τον Τούρκο πρόεδρο

Για «ισλαμοφοβία» στη δυτική Θράκη κάνει λόγο ο Ρ.Τ.Ερντογάν

Για ισλαμοφοβία και στέρηση δικαιωμάτων στη δυτική Θράκη έκανε χθες λόγο σε ομιλία του ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνεχίζοντας την προκλητική ρητορική κατά της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην 12η Υπουργική Σύνοδο Ενημέρωσης του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, ο Ρ.Τ.Ερντογάν υπογράμμισε ότι οι ρατσιστικές επιθέσεις και η ρητορική μίσους κατά των μουσουλμάνων αυξάνονται. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για φασιστικούς κανονισμούς που περιορίζουν την ελευθερία λατρείας των μουσουλμάνων και για παρεμβάσεις στη μαντίλα, το χιτζάμπ και τη γενειάδα που επιχειρείται να γίνουν κανονικότητα.

«Ως Τουρκία, αποδίδουμε μεγάλη σημασία στον αγώνα κατά της ισλαμοφοβίας» σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος, καλώντας τα όργανα των Μέσων Ενημέρωσης να ενεργούν αίσθημα ευθύνης. Ο ίδιος χαρακτήρισε επιτακτική ανάγκη για τους μουσουλμάνους «να υπερασπιστούν πιο σθεναρά την παλαιστινιακή υπόθεση» και «να εξηγήσουν καλύτερα στον κόσμο τη στέρηση δικαιωμάτων που λαμβάνει χώρα εκεί».

«Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τις επιθέσεις χωρίς να αυξήσουμε τη συνεργασία μας σε όλα τα μέτωπα, από την Παλαιστίνη μέχρι το Κασμίρ, από την Κύπρο μέχρι τη δυτική Θράκη» ανέφερε τέλος ο Τούρκος πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.