ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η τουρκική αντιπολίτευση ζητά από τον Ρ.Τ.Ερντογάν να πάρει τα ελληνικά νησιά: «Θες και πρόσκληση;»

«Αν έχεις την ψυχή, αν έχεις κουράγιο, πηγαίνεις αδελφέ μου»

Η τουρκική αντιπολίτευση ζητά από τον Ρ.Τ.Ερντογάν να πάρει τα ελληνικά νησιά: «Θες και πρόσκληση;»

Το κρεσέντο προκλητικότητας και απειλών από την τουρκική πλευρά όσον αφορά τα ελληνικά νησιά συνεχίζεται, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, να ζητά από τον Ρ.Τ.Ερντογάν να πάρει τα ελληνικά νησιά. 

Αυτή τη φορά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα από τον Σαγγάριο, αναφέρθηκε στην πολεμική με την Ελλάδα και προκάλεσε πάλι τον Ερντογάν «αν τολμά, να πάει να πάρει τα νησιά».

«Δεν είμαστε σαν αυτούς, δήθεν “έρχομαι” ή “μπορώ να έρθω ξημερώματα“. Τι είπε ο Ετζεβίτ, έκανε την απόβαση, ήρθε στην πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου και είπε ότιο στρατός μας είναι τώρα στην Κύπρο” και τελείωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συνέχισε: «Τι θέλεις να σου στείλουν πρόσκληση; Αν έχεις την ψυχή, αν έχεις κουράγιο, πηγαίνεις αδελφέ μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.