ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κ.Μητσοτάκης: Τηλεφωνική η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τη συνάντηση με τον Ερντογάν λόγω κορωνοϊού

Σήμερα στις 18:00 η επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα και στις 19:00 με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Κ.Μητσοτάκης: Τηλεφωνική η ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τη συνάντηση με τον Ερντογάν λόγω κορωνοϊού

Τηλεφωνικά θα επικοινωνήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να τους ενημερώσει για το δείπνο του με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την ενημέρωση μέσω τηλεφώνου, καθώς όπως ο ίδιος ανακοίνωσε σήμερα μέσω βίντεο στα social media, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σημειώνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει, όπως προβλέπεται, PCR test το Σάββατo, πριν από τη μετάβασή του στην Τουρκία, το οποίο είχε βγει αρνητικό, ενώ ο Ταγίπ Ερντογάν έχει περάσει Covid πρόσφατα και αρνητικοποιήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου.

Ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει τις τηλεφωνικές επαφές του με τους πολιτικούς αρχηγούς σήμερα και αύριο, τηρώντας κατ’ αρχήν την κοινοβουλευτική σειρά, ξεκινώντας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο και θα συνομιλήσουν στις 18:00. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η επαφή με τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη στις 19:00.

Το πρόγραμμα των επαφών του πρωθυπουργού

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, κατόπιν επικοινωνίας του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, με τα γραφεία των πολιτικών αρχηγών, προγραμματίστηκαν οι παρακάτω επικοινωνίες:

  • Στις 18.00, ο Πρωθυπουργός θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.
  • Στις 19.00, Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.
  • Στις 10.00, το πρωί της Τρίτης, ο Πρωθυπουργός θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Δημήτρη Κουτσούμπα.
  • Στις 10.30, ο Πρωθυπουργός θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.
  • Στις 11.30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.