ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Σακελλαροπούλου για Τουρκία: «Ο αναθεωρητισμός και η προκλητική ρητορική θέτουν σε κίνδυνο την ειρήνη»

Η δήλωση έγινε κατά τη συνάντησή της, με τον Πρόεδρο της Ιρλανίδας, Μάικλ Χίγκινς

Κ.Σακελλαροπούλου για Τουρκία: «Ο αναθεωρητισμός και η προκλητική ρητορική θέτουν σε κίνδυνο την ειρήνη»

Τους κινδύνους από την προκλητική ρητορική και τον μη σεβασμό του διεθνούς δικαίου, ανέδειξε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Ο αναθεωρητισμός, η προκλητική ρητορική και ο μη σεβασμός του διεθνούς δικαίου και των σχέσεων καλής γειτονίας, από όπου και αν προέρχονται, θέτουν σε κίνδυνο την ειρήνη και τη σταθερότητα», δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη συνάντησή της, με τον Πρόεδρο της Ιρλανίδας Μάικλ Χίγκινς, στα Βάλετα της Μάλτας, στο περιθώριο της 17ης Άτυπης Συνόδου των Αρχηγών Κρατών της Ομάδας Arraiolos.

«Οι δύο Πρόεδροι είχαν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν το άριστο επίπεδο των σχέσεων Ελλάδας-Ιρλανδίας στους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ συζήτησαν για τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία και τις συνεπαγόμενες σοβαρές προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει ενωμένη η Ευρώπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι ο αναθεωρητισμός, η προκλητική ρητορική και ο μη σεβασμός του διεθνούς δικαίου και των σχέσεων καλής γειτονίας, από όπου και αν προέρχονται, θέτουν σε κίνδυνο την ειρήνη και τη σταθερότητα» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Προεδρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.