ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα απειλή Μ.Τσαβούσογλου για τα ελληνικά νησιά: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει αν δεν αποστρατικοποιηθούν»

«Ο πύραυλος Tayfun έχει εμβέλεια 1.000 χιλιόμετρα και μπορεί να πλήξει τη χώρα μας» λένε οι Τούρκοι

Νέα απειλή Μ.Τσαβούσογλου για τα ελληνικά νησιά: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει αν δεν αποστρατικοποιηθούν»

Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις σχετικά με τα ελληνικά νησιά καθώς ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στο θέμα της αποστρατιωτικοποίησης ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της έντασης με την Ελλάδα.

Ο Τσαβούσογλου μιλώντας στο τουρκικό κοινοβούλιο δήλωσε ότι «η ελληνική κυριαρχία στα νησιά ισχύει αν αποστρατιωτικοποιηθούν» ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι «θα κάνουμε αυτό που πρέπει αν δεν σταματήσει η παραβίαση του αποστρατιωτικοποιημένου καθεστώτος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για πρώτη φορά στην κυβέρνησή μας αναφέραμε την παραβίαση αυτών των νησιών, των αποστρατικοποιημένων νησιών, από την Ελλάδα στις επιστολές που στείλαμε στον ΟΗΕ και για πρώτη φορά το συνδέσαμε με την κυριαρχία τους. Αυτό κάναμε. Δεν έχει γίνει από το 1960 μέχρι σήμερα. Λέμε ‘στείλαμε 3 επιστολές στον ΟΗΕ’. Τώρα το συνδέουμε με την κυριαρχία και λέμε: ‘Αν η Ελλάδα δεν σταματήσει αυτή την παραβίαση, θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται». Στηρίξτε μας. Στείλαμε 3 επιστολές’» ανέφερε προκλητικά ο Τσαβούσογλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.