Νέες προκλήσεις: Τουρκικά αεροσκάφη έκαναν 35 παραβιάσεις του εναέριου χώρου σήμερα

Πάνω από το αρχιπέλαγος πέταξαν δύο drones, και έξι μαχητικά F-16 - Τρία ήταν οπλισμένα

Νέες προκλήσεις: Τουρκικά αεροσκάφη έκαναν 35 παραβιάσεις του εναέριου χώρου σήμερα

Δεκάδες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη καταγράφηκαν την Κυριακή στο Αιγαίο.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, πάνω από το Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο πέταξαν σήμερα Κυριακή δύο drones, και έξι μαχητικά F-16 τα οποία πραγματοποίησαν 35 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.

Πιστεύετε ότι τα νυν τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης είναι:

  • Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση (2%, 426 Votes)
  • Μερικώς εξαρτώμενα (3%, 708 Votes)
  • Πλήρως εξαρτώμενα (57%, 14.821 Votes)
  • Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση πλέον (38%, 9.913 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.868

Loading ... Loading ...

Να σημειωθεί ότι τρία τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα ενώ σημειώθηκαν και έξι παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.

Η προκλητικότητα της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας συντηρήθηκε καθόλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου καθώς χθες Σάββατο έγιναν 49 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.