Προκαλεί Τούρκος αναλυτής: «Να απαγορεύσουμε Τούρκους τουρίστες να μεταβαίνουν για διακοπές στα ελληνικά νησιά»

Προκλητική τοποθέτηση του στρατιωτικού αναλυτή Μετέ Γιαράρ στο CNN Turk

Προκαλεί Τούρκος αναλυτής: «Να απαγορεύσουμε Τούρκους τουρίστες να μεταβαίνουν για διακοπές στα ελληνικά νησιά»

Ο στρατιωτικός αναλυτής Μετέ Γιαράρ, ζήτησε ως μέτρο κυρώσεων κατά της Ελλάδας επειδή «στρατικοποιεί» το Αιγαίο «να απαγορευτεί σε Τούρκους τουρίστες να μεταβαίνουν σε ελληνικά νησιά».

Μιλώντας σε εκπομπή του CNN Turk o Γιαράρ δήλωσε προκλητικά πως τα ελληνικά νησιά «επιβιώνουν χάρη στους τουρίστες που έρχονται από την Τουρκία», ζητώντας από την τουρκική κυβέρνηση να επιβάλλει ουσιαστικά εμπάργκο.

«Εάν οι Έλληνες έχουν εξοπλίσει τα νησιά με αποστρατικοποιημένο καθεστώς, μπορείτε να μην επιτρέπετε το πέρασμα από την Τουρκία στην απέναντι πλευρά. Εμπρός. Όλοι αυτοί που ζούνε σε αυτά τα νησιά επιβιώνουν χάρη στους τουρίστες που έρχονται από την Τουρκία Εδώ είναι όλοι οι πόροι επιβίωσης τους» δήλωσε, προτείνοντας «οικονομικό αποκλεισμό», στη συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένας από τους αποκλεισμούς είναι ο οικονομικός. Παίρνεις μόνο μία απόφαση και δηλώνεις πως δεν επιτρέπω τα ημερήσια περάσματα απέναντι. Τελείωσε», είπε ο Γιαράρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.