ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέες απειλές Ερντογάν: «Οι Έλληνες δεν μπορούν να χωνέψουν την απώλεια της Κωνσταντινούπολης»

«Όλοι θα δουν τι μπορεί να κάνει η Τουρκία»

Νέες απειλές Ερντογάν: «Οι Έλληνες δεν μπορούν να χωνέψουν την απώλεια της Κωνσταντινούπολης»

Σε νέες δηλώσεις κατά της Ελλάδας προχώρησε ο   εμμονικός Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος είπε –και με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της άσκησης EFES 2022- ότι  από δω και πέρα έτσι θα πηγαίνει. Όλοι θα αντιληφθούν τι μπορει να κάνει αυτό το έθνος σημείωσε.

Μιλώντας στην τελετή απονομής βραβείων του Mustafa Cambaz ενός Τούρκου φωτογράφου ο οποίος σκοτώθηκε κατά την διάρκεια της απόπειρας πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016 σημείωσε;

«Η επιτυχημένη άσκηση ήταν ευεργετική δίνοντας την απαραίτητη απάντηση. Θα πάει έτσι από εδώ και πέρα. Όλοι θα δουν τι μπορεί να κάνει αυτό το έθνος. Δεν θα δώσουμε την ευκαιρία που αναζητούν σε όσους θέλουν να πολιορκήσουν τη χώρα.

Σχεδόν κανείς δεν άκουσε τις παροτρύνσεις της Ελλάδας να μην πάνε στην άσκηση και συμμετείχαν όλοι μαζί μας σε εκείνη την άσκηση, ειδικά οι ΗΠΑ»,

Ο πρόεδρος της Τουρκίας παρευρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής  σε τελετή απονομής βραβείων φωτογραφίας, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος από την εφημερίδα “Yeni Safak”, στη μνήμη του φωτορεπόρτερ της, Μουσταφά Τζαμπάζ, ο οποίος – σύμφωνα με όσα υποστήριξε τότε το φυλοκυβερνητικό μέσο- έπεσε νεκρός από πυρά στρατιωτών, κατά την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016.

Ο αδερφός μας, ο Μουσταφά, ένας από τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης, είχε μία γενναία καρδιά που πολέμησε τις καταπιεστικές πολιτικές της Ελλάδας. Ήταν ένας νέος άνδρας που μετανάστευσε στην Κωνσταντινούπολη, λέγοντας “δεν θέλω να κάνω τη στρατιωτική θητεία μου στην Ελλάδα” “, είπε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

Δίνουμε αποφασιστικό αγώνα στον πολιτικό στίβο εδώ και 40 χρόνια. Υποστηρίζουμε τους Γκρίζους Λύκους που λένε «ο διωγμός άρχισε το 1453 και τα βυζαντινά απομεινάρια που δεν μπορούσαν να χωνέψουν την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης.

Φτιάξαμε  στην Κωνσταντινούπολη, τζαμιά, γέφυρες, δρόμους και σήραγγες.

Με χωρητικότητα 90 εκατομμυρίων, το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης την  συνδέει με τον κόσμο.

Στις 15 Ιουλίου προσπάθησαν να εξαλείψουν την εθνική βούληση. Ό,τι κι αν έκαναν, δεν μπόρεσαν να μας κρατήσουν από το δρόμο της υπηρεσίας προς τη χώρα μας.

Με την υποστήριξη του Τύπου μας, των περήφανων εφημερίδων μας, δεν επιτρέψαμε τις φιλοδοξίες των ιμπεριαλιστών.

Παρά τις δυσκολίες, συνεχίζουμε την πορεία μας στην κρίσιμη διαδικασία που οδηγεί στο 2023.»

Φτάνοντας στο… σήμερα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε νέα “πυρά” κατά της χώρας μας, με αφορμή την τουρκική στρατιωτική άσκηση EFES. “Πραγματοποιήσαμε την άσκηση EFES 2022 χθες στη Σμύρνη.

«Κάναμε χθες την άσκηση  Ephesus 2022. Στην άσκηση συμμετείχαν 37 χώρες. Η Ελλάδα έστειλε μήνυμα ότι δεν θα συμμετάσχει. Ήταν όλοι μαζί μας. συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ.

«Κάναμε χθες την άσκηση  Ephesus 2022. Στην άσκηση συμμετείχαν 37 χώρες. Η Ελλάδα έστειλε μήνυμα ότι δεν θα συμμετάσχει. Ήταν όλοι μαζί μας. συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ.

Η επιτυχής άσκηση ήταν ευεργετική δίνοντας την απαιτούμενη απάντηση.

Έτσι θα πάει από εδώ και πέρα. Όλοι θα δουν τι μπορεί να κάνει αυτό το έθνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν θα δώσουμε την ευκαιρία που επιδιώκουν σε όσους θέλουν να πολιορκήσουν τη χώρα μας. Θα πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας για το 2023 και θα αφήσουμε το όραμά μας για το 2053 ως ευλογημένη κληρονομιά στα παιδιά μας», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.