ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Πάλι στην Ελλάδα αλωνίζουν οι τρομοκρατικές οργανώσεις»

Επίθεση του Τούρκου προέδρου προς την χώρα μας

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Πάλι στην Ελλάδα αλωνίζουν οι τρομοκρατικές οργανώσεις»

Μιλώντας στη συγκέντρωση του AKP στην Άγκυρα, επιτέθηκε στη χώρα μας με αφορμή αναφορά του στο NATO, λέγοντας ότι «αλωνίζουν οι τρομοκρατικές οργανώσεις» ο Ταγίπ Ερντογάν ενώ παράλληλαεπέκρινε τον αρχηγό του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και τον κατηγόρησε ότι… υποστηρίζει την Ελλάδα.

Απαντώντας σε ερωτήματα που είχε θέσει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε χαρακτηριστικά:

«Στην απάντησή του στο τέταρτο ερώτημά μου, στο πλευρό ποιου βρίσκεται η Τουρκία στον αγώνα της στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο, έδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι στο πλευρό των Ελλήνων και όσων τους συκοφάντησαν, όχι με τη χώρα του».

Για το θέμα της Σουηδίας και της Φινλανδίας και με «φρέσκο» το παραλήρημα του τουρκικού ΥΠΕΞ το οποίο κατηγόρησε την Ελλάδα ότι υποθάλπει «τρομοκράτες», εννοώντας τους Κούρδους, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε τα εξής:

« … Υπενθυμίσαμε σε όλους την σημασία της θέσης μας στο ΝΑΤΟ σχετικά με την πολιτική διεύρυνσης … Στο θέμα της Σουηδίας και της Φινλανδίας μιλάω ανοιχτά και ξάστερα. Αυτά τα συζήτησα χτες και με τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ. Αυτό να το ξέρει όλος ο κόσμος. Καταρχήν πρέπει να το γνωρίζουν οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ δεν είναι ένας οργανισμός που διασφαλίζει την ασφάλεια της τρομοκρατίας.

Όταν αυτή την στιγμή στην Σουηδία και στην Φινλανδία οι τρομοκρατικές οργανώσεις αλωνίζουν, μεταφέροντας αφίσες του αρχιτρομοκρατη… Όταν αυτά τα κάνουν υπό την προστασία της σουηδικής και φινλανδικής αστυνομίας…Όταν τα κάνουν αυτά υπό την ασφάλεια της γερμανικής αστυνομίας…Όταν τα κάνουν αυτά υπό την ασφάλεια της γαλλικής αστυνομίας…Όταν τα κάνουν αυτά υπό την ασφάλεια της ολλανδικής αστυνομίας… Και ενώ ασκούνται αυτές οι αντιτουρκικές εκστρατείες..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν εδώ στην γειτονική μας Ελλάδα, η Ελλάδα επιτρέπει στην Αμερική την ίδρυση 5+4=9 βάσεων και όταν πάλι στην Ελλάδα αλωνίζουν οι τρομοκρατικές οργανώσεις, κανείς να μην περιμένει από εμάς ότι θα υποπέσουμε στο ίδιο λάθος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.