ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκία: Νέα σφοδρή αντιπαράθεση Ελλήνων βουλευτών με τον υπουργό Σ.Σοϊλού

Νέο ελληνοτουρκική αντιπαράθεση στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Τουρκία: Νέα σφοδρή αντιπαράθεση Ελλήνων βουλευτών με τον υπουργό Σ.Σοϊλού

Συνεχίζονται οι αντιπαραθέσεις μεταξύ ελληνικής και τουρκικής πλευράς, στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Κωνσταντινούπολη, λόγω προκλητικών τοποθετήσεων της τουρκικής πλευράς. Αυτή τη φορά την ένταση προκάλεσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, με τους Έλληνες βουλευτές να δίνουν ξανά τις απαντήσεις που πρέπει στο παραλήρημα της Άγκυρας.

Χθες, ο Χουλουσί Ακάρ, έθεσε θέμα κυριαρχίας των ελληνικών νησιών με τους Έλληνες βουλευτές να αντιδρούν και να αναγκάζουν τον Τούρκο υπουργό Άμυνας να αποχωρήσει εκνευρισμένος.

Σήμερα, ήρθε ο νέος γύρος αντιπαράθεσης με τον Σοϊλού -σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ- να κατηγορεί την Ελλάδα και πολλές χώρες του ΝΑΤΟ όπως τη Σουηδία, την Φινλανδία, τη Γερμανία και την Γαλλία ότι υποστηρίζουν την τρομοκρατία.

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, υποστήριξε ότι η Ελλάδα βασανίζει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες κυρίως στον Έβρο ενώ έδειξε και κάποιες φωτογραφίες και ζήτησε να καταργηθεί η Frontex.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σπήλιος Λιβανός, ο Μανούσος Βολουδάκης και η Θεοδώρα Τζάκρη δεν άφησαν αναπάντητες αυτές τις προκλήσεις και υποστήριξαν ότι ο υπουργός μιας νατοικής χώρας να κατηγορεί όλες τις νατοικές χώρες ότι στηρίζουν την τρομοκρατία και να θέλει αυτή η χώρα να αποτελεί μέρος της Συμμαχίας, ενώ απέρριψαν όλες τις κατηγορίες για το προσφυγικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.