ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βίντεο: Τουρκικές «πρόβες απόβασης» σε ελληνικά νησιά του συμπλέγματος της Μεγίστης λίγο μετά την εξαγγελία ερευνών από την Άγκυρα

Κάποιοι στην Αθήνα πρέπει να ξυπνήσουν πριν να είναι αργά

Βίντεο: Τουρκικές «πρόβες απόβασης» σε ελληνικά νησιά του συμπλέγματος της Μεγίστης λίγο μετά την εξαγγελία ερευνών από την Άγκυρα

Λίγες ώρες μετά την εξαγγελία ερευνών για υδρογονάνθρακες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας ανατολικά της Ρόδου και περί τα νησιά του συμπλέγματος της Μεγίστης (Kαστελόριζο) η Τουρκία δημοσιοποίησε βίντεο με ασκήσεις κατάληψης ελληνικών νησιών μετά από συνδυασμένη αποβατική ενέργεια.

Η επιδίωξη της Τουρκίας να κυριαρχήσει στον αέρα και στη θάλασσα αποκόπτοντας όχι μόνο την Κύπρο από την Ελλάδα σε περίπτωση επιχειρήσεων, αλλά και το σύμπλεγμα της Μεγίστης από τον λοιπό εθνικό κορμό, είναι σαφής.

Στόχος είναι η αποκοπή των θαλάσσιων διαύλων ανεφοδιασμού και ο αποκλεισμός της Κύπρου, ενώ το σενάριο προβλέπει ύψωση τουρκικής σημαίας σε ελληνικό νησί!

Η Τουρκία καθιστά σαφές ότι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Α) Θέλει να ελέγξει τις εισόδους και εξόδους του Αιγαίου τόσο στα βόρεια, δηλαδή στα Δαρδανέλλια, όσο και στον νότο, μεταξύ Κρήτης – Καρπάθου και Καρπάθου – Ρόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.