ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Εμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη λεωφόρο Αμφιθέας

Καταστράφηκαν ολοσχερώς πέντε πολυτελή ΙΧ

Εμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη λεωφόρο Αμφιθέας

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης 1η Ιουνίου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη λεωφόρο Αμφιθέας.

Δύο άγνωστοι με κουκούλες τοποθέτησαν εύφλεκτο υλικό στο ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων που βρίσκονταν παρκαρισμένα με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς πέντε πολυτελή ΙΧ.

Ζημιές προκλήθηκαν και στο εσωτερικό της αντιπροσωπείας.

Ο αδελφός του ιδιοκτήτη είπε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι στο κλειστό κύκλωμα φαίνονται δύο άγνωστοι με κουκούλα να βάζουν τη φωτιά.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν πάει κάπου το μυαλό τους σχετικά με την ταυτότητα των δραστών και πως δεν είχαν καμία όχληση το προηγούμενο διάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυνάμεις της πυροσβεστικής έσβησαν τη φωτιά ενώ στο σημείο μετέβη και η αστυνομία για να διερευνήσει το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.