ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ένα Su-35 κατέρριψε δύο ελικόπτερα, ένα μαχητικό ενώ κατέστρεψε μεγάλη αποθήκη οπλισμού σε μία αποστολή

Η τεράστια μεταφορική ικανότητα και τα νέα ηλεκτρονικά επιτρέπουν αποστολές πολλαπλών ρόλων σε μία έξοδο

Ένα Su-35 κατέρριψε δύο ελικόπτερα, ένα μαχητικό ενώ κατέστρεψε μεγάλη αποθήκη οπλισμού σε μία αποστολή

Η Ρωσία ανέφερε ότι κατέρριψε με μαχητικό τύπου Su-35S  όχι μόνο ουκρανικά ελικόπτερα αλλά και ένα μαχητικό, καθώς επίσης ότι κατέστρεψε στρατιωτική αποθήκη με σημαντικό αριθμό πυρομαχικών και οπλικών συστημάτων, τα οποία υπονόησε ότι προέρχονταν από την Δύση.

Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ δήλωσε χθες ότι καταστράφηκε μεγάλη αποθήκη πυρομαχικών σε μικρή απόσταση από την ουκρανική πόλη Σολεντάρ (ανατολικά), κοντά στο μέτωπο. Η αποθήκη περιείχε περίπου 1.500 οβίδες του πυροβολικού διαφόρων διαμετρημάτων και πάνω από 100 αντιαρματικούς πυραύλους «που είχαν παραχθεί στο εξωτερικό», σύμφωνα με τον κ. Κονασένκοφ.

Κατά τον εκπρόσωπο, εξάλλου, μαχητικό αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων 4++ γενιάς τύπου Su-35 της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας κατέρριψε δύο επιθετικά ελικόπτερα Mi-24 κι ένα αεροσκάφος εγγύς αεροπορικής υποστήριξης τύπου Su-25 της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια αερομαχίας στο νότιο τμήμα της ουκρανικής επικράτειας.

Η τεράστια μεταφορική ικανότητα και τα νέα ηλεκτρονικά επιτρέπουν αποστολές πολλαπλών ρόλων σε μία έξοδο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μόσχα έχει αναφέρει ότι οι δυνάμεις της έχουν καταρρίψει 232 ουκρανικά αεροσκάφη και 137 ελικόπτερα αφότου άρχισε ο πόλεμος, την 24η Φεβρουαρίου.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.