ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Ρώσοι μεταφέρουν πυραύλους Iskander-M στην Χερσώνα – Εντός του ορίου βολής τους, Οδησσός, Λβιβ κλπ. (βίντεο)

Συνεχείς μεταφορές υλικών στην πρώτη γραμμή από τα ρωσικά τρένα

Οι Ρώσοι μεταφέρουν πυραύλους Iskander-M στην Χερσώνα – Εντός του ορίου βολής τους, Οδησσός, Λβιβ κλπ. (βίντεο)

Όλα δείχνουν ότι η ρωσική στρατηγική στο ουκρανικό μέτωπο είναι ακόμα καλά κρυμμένη και κανείς δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα πάντως και παρά τις όποιες νίκες τοπικού των ουκρανικών δυνάμεων οι «άσσοι» στο ρωσικό μανίκι φαίνεται να είναι αρκετοί και ο πόλεμος έχει πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι την τελική επικράτηση του ενός ή του άλλου

Βίντεο αποκαλύπτει την μετακίνηση ενός ολόκληρου τάγματος βαλλιστικών πυραύλων ISKANDER-M στην Χερσώνα.

Είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο όπλο στρατηγικής αξίας σε ότι αφορά το τακτικό πεδίο μάχης (μέχρι 500 χλμ. από το σημείο εκτόξευσης) που μεταφέρεται εκτός του, μέχρι σήμερα ρωσικού εδάφους, (την Τρίτη ψηφίζεται η αποδοχή της ενσωμάτωσης της Χερσώνας και των άλλων τριών περιφερειών της Ουκρανίας στην Ρωσική Ομοσπονδία), ένα τέτοιο οπλικό σύστημα.

Θα μπορεί να πλήξει τις δυτικές γραμμές ανεφοδιασμού και τις αποθήκες όπλων της Δυτικής Ουκρανίας, το Λβίβ και το σημαντικότερο, θα μπορεί να πλήξει και την Οδησσό, εκτός από τις περιοχές του Νικολάγιεφ που είναι ακόμα υπό ουκρανικό έλεγχο και το Μικολάεφ.

Και επίσης ιδιαίτερα σημαντικό: Θέτει για πρώτη φορά υπό την εμβέλεια των ρωσικών βαλλιστικών όπλων μικρού βεληνεκούς (SRBM) την Ρουμανία και την Μολδαβία.

Ο πόλεμος εισέρχεται σε νέα φάση…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.