ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Εννέα προσαγωγές για τα επεισόδια στη Γεωπονική Σχολή – Κάηκαν από μολότοφ λεωφορεία (φώτο) (upd)

Λόγω των επεισοδίων η Λεωφ.Αθηνών παρέμεινε κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Εννέα προσαγωγές για τα επεισόδια στη Γεωπονική Σχολή – Κάηκαν από μολότοφ λεωφορεία (φώτο) (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 08:08) Η Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε σε συνολικά εννέα προσαγωγές για τα επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Μαΐου έξω από την Γεωπονική Σχολή Αθηνών.

Ειδικότερα, περίπου στις 2.30 και ενώ εντός της Σχολής ήταν σε εξέλιξη προγραμματισμένη συναυλία, 15 άτομα βγήκαν στη λεωφόρο Αθηνών και πέταξαν βόμβες μολότοφ κι άλλα αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν με χρήση χημικών.

geoponiki_kammeno_leoforeio

Από τις μολότοφ προκλήθηκε φωτιά σε σταθμευμένα λεωφορεία, με αποτέλεσμα δυο εξ΄ αυτών να υποστούν εκτεταμένες ζημίες και μικρότερες φθορές ένα τρίτο.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Λόγω των επεισοδίων η Λεωφόρος Αθηνών παρέμεινε κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της Σπύρου Πάτση έως την οδό Μητροδώρου, περίπου από τις 02.30 έως τις 05:00.

Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή εννέα ατόμων, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. geoponiki_katestrammeno_leoforeio

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.