ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρωσική επέλαση στην Ουκρανία – Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: «Πέφτουν Κίεβο και άλλες πόλεις»

Για «δεύτερο κύμα» επιθέσεων προειδοποιούν οι δυτικοί

Ρωσική επέλαση στην Ουκρανία – Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: «Πέφτουν Κίεβο και άλλες πόλεις»

Συνεχίζεται η ρωσική επέλαση στην Ουκρανία, με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες να ενημερώνουν τους Αμερικανούς βουλευτές ότι οι Ρώσοι ετοιμάζονται για δεύτερη επίθεση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα καταλάβουν το Κίεβο, αλλά και άλλες πόλεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση ο αριθμός των ρωσικών στρατευματών που θα εμπλακούν σε αυτό το δεύτερο κύμα θα είναι πολύ μεγαλύτερο ώστε να καταφέρει να υπερκεράσει την αντίσταση των Ουκρανών. «Αυτό το κομμάτι ήταν αποκαρδιωτικό» δήλωσε ένας από τους Αμερικανούς βουλευτές που συμμετείχαν στην ενημέρωση.

Τα στελέχη που ενημέρωσαν τους Αμερικανούς βουλευτές τους είπαν ότι η Ρωσία είναι πιθανόν τελικά να καταλάβει το Κίεβο προβλέποντας «άγριες σκηνές μαχών μέσα στην πόλη».

Οι Αμερικανοί βουλευτές που έλαβαν τις απόρρητες ενημερώσεις για την κατάσταση στην Ουκρανία δήλωσαν χαρακτηριστικά ότι «τα χειρότερα ως προς τα στρατιωτικά έρχονται». Στην ενημέρωση, σύμφωνα με το CNN, τους παρουσιάστηκαν πιθανές ώρες και ημέρες για την πτώση του Κιέβου και άλλων ουκρανικών πόλεων.

Ηχούν σειρήνες σε πολλές πόλεις

Η έκτη μέρα πολιορκίας της Ουκρανίας ξημερώνει με σειρήνες της αεράμυνας σε πολλές ουκρανικές πόλεις.

Υπάρχουν αναφορές για σειρήνες αεροπορικής επιδρομής σε πολλές πόλεις της Ουκρανίας το πρωί της Τρίτης, όπως μεταδίδει ο Guardian, επικαλούμενος το πρακτορείο Kyiv Independent.

Σύμφωνα με τις εν λόγω αναφορές, οι σειρήνες ηχούν στο Ριβν δυτικά του Κιέβου, όπως και στο Τέρνοπιλ, στη Βινίτσια και στο Βολίν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.