ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

150 Έλληνες προσκυνητές βρίσκονται στη Γάζα: «Η ελληνική κυβέρνηση να στείλει κάποιο μέσο να μας πάρει πίσω»

«Είμαστε μόνοι και αβοήθητοι - Κινδυνεύει η ζωή μας»

150 Έλληνες προσκυνητές βρίσκονται στη Γάζα: «Η ελληνική κυβέρνηση να στείλει κάποιο μέσο να μας πάρει πίσω»

Ομάδα 150 Ελλήνων προσκυνητών που επισκέπτεται τους Άγιους Τόπους, έχει εγκλωβιστεί στη Γάζα μετά την επίθεση της Χαμάς, με αποτέλεσμα να ζητούν βοήθεια από την ελληνική κυβέρνηση να στείλει κάποιο μέσο για να γυρίσουν πίσω.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν τραυματίες και ότι η επαφή των ελληνικών Αρχών μαζί τους είναι συνεχής.

«Είμαστε μόνοι και αβοήθητοι, κινδυνεύει η ζωή μας»

Η κατάσταση στα εδάφη της χώρας είναι εκτός ελέγχου με τους βομβαρδισμούς να είναι συνεχείς, ενώ τρόμο και φρίκη προκαλούν τα βίντεο και οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα μετά τις επιθέσεις της Χαμάς τόσο με τους νεκρούς αμάχους όσο και αυτά που δείχνουν μαχητές της οργάνωσης να απαγάγουν, να χτυπούν και να κακοποιούν στρατιώτες και πολίτες, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Από το αεροδρόμιο του Ισραήλ, όπου βρίσκεται εγκλωβισμένος μίλησε στο Creta24 o Tίμος Λουτριώτης.

Ο ίδιος βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο Ισραήλ, μαζί με δύο ακόμη Έλληνες, ωστόσο όπως τονίζει έχουν πια χωριστεί λόγω του πανικού που επικρατεί ακόμη και μέσα στα καταφύγια.

Μέχρι πριν λίγες ώρες βρίσκονταν σε ένα καταφύγιο κοντά στο αεροδρόμιο, ενώ πλέον βρίσκονται σε χώρο του αεροδρομίου που έχει μετατραπεί σε καταφύγιο.

«Είμαστε μόνοι μας χωρίς ενημέρωση και αβοήθητοι σε μια χώρα που έχει ήδη ξεσπάσει πόλεμος. Έχουμε ανάγκη η ελληνική κυβέρνηση να στείλει κάποιο μέσο να μας πάρει πίσω! Είναι επείγον, κινδυνεύει η ζωή μας… Έχουμε ήδη χωριστεί με τους υπόλοιπους καθώς ο κάθε ένας πράττει μόνος του και η κατάσταση έχει ξεφύγει για τα καλά», δήλωσε στο Creta24.

Ο ίδιος ήρθε σε επαφή με την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ, απ’ όπου τον προέτρεψαν, όπως τονίζει, εφόσον βρίσκεται στο αεροδρόμιο να μιλήσει με τους υπαλλήλους για να δει πότε θα πραγματοποιηθούν πτήσεις καθώς το αεροδρόμιο φαίνεται να είναι ακόμη σε λειτουργία.

Ωστόσο οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες έχουν αναγκαστεί για λόγους ασφαλείας να ακυρώσουν τις πτήσεις τους αφού οι βομβαρδισμοί είναι συνεχείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κινδυνεύει η ζωή μας» επανέλαβε ο Τίμος Λουτριώτης ζητώντας να βρεθεί άμεσα μια λύση για όσους Έλληνες βρίσκονται παγιδευμένοι στο Ισραήλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.