ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στους 13 οι νεκροί Τούρκοι στρατιώτες από τις αεροπορικές επιδρομές της ρωσικής Αεροπορίας!

Στους 13 οι νεκροί Τούρκοι στρατιώτες από τις αεροπορικές επιδρομές της ρωσικής Αεροπορίας!

(Ανανέωση 16:40) Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για 13 νεκρούς Τούρκους, την ώρα που στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν πλάνα από το σημείο της επίθεσης:

https://twitter.com/HaidarAkarar/status/1231980783105081344

https://twitter.com/BabakTaghvaee1/status/1231943392906633216

Αρχικό κείμενο:

Ρωσικά μαχητικά Su-24M κτύπησαν με κατευθυνόμενες με λέιζερ βόμβες (LGB) την τουρκική φάλαγγα που εισήλθε στα προάστια της υπό ισλαμική κατοχή πόλης της Ιντλίμπ και προκάλεσαν μεγάλο αριθμό απωλειών στις τουρκικές δυνάμεις.

Κτυπήθηκαν συγκεντρώσεις πεζικού οχήματα και άρματα μάχης.

Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας δεν σχολιάζει προς το παρών τις εξελίξεις, αλλά οι Τούρκοι δείχνουν αποφασισμένοι να πολεμήσουν και να μην επιτρέψουν την είσοδο στην πόλη στον συριακό Στρατό, αλλά οι βαριές απώλειες που έχουν υποστεί και η σαφής προειδοποίηση της Ρωσίας ότι θα πληγούν όλα τα στρατεύματα που θα επιχειρήσουν να στηρίξουν τους ισλαμιστές, είναι σαφής.

https://twitter.com/lanavecomunica/status/1231981164312825862

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.