Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Αζέροι στρατιώτες πέφτουν κτυπημένοι από πυρά των Αρμενίων – Δραματικό βίντεο

Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Αζέροι στρατιώτες πέφτουν κτυπημένοι από πυρά των Αρμενίων – Δραματικό βίντεο

Συνεχείς είναι οι συγκρούσεις στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ μεταξύ των δυνάμεων της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν.

Και οι χώρες δείχνουν βίντεο με επιθέσεις, σε μια σύγκρουση που δεν έχει καμία διαφορά από ένα κανονικό πόλεμο. Το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας, έδειξε βίντεο από τον βομβαρδισμό θέσεων του Αζερμπαϊτζάν, όπως και δραματικές σκηνές από Αζέρους στρατιώτες να πέφτουν κτυπημένοι από τα πυρά του Στρατού της Αρμενίας.

https://twitter.com/ASBMilitary/status/1312056345403760641

Παράλληλα η εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας έδωσε στη δημοσιότητα τον τελευταίο απολογισμό των απωλειών του Αζερμπαϊτζάν από τις συγκρούσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο απολογισμός του υπουργείου της Αρμενίας κάνει λόγο για 107 κατεστραμμένα UAV, 10 ελικόπτερα, 205 Τ/Θ οχήματα, 5 αεροσκάφη, ένα σύστημα ΠΕΠ και 1780 νεκρούς.

Από την πλευρά του το Αζερμπαϊτζάν έδωσε βίντεο στη δημοσιότητα από επίθεση κατά Τ/Θ της Αρμενίας. Το ενδιαφέρον στοιχείο έρχεται από πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί όμως σύμφωνα με τις οποίες ενδέχεται η χώρα αυτή να χρησιμοποιεί τα ισραηλινά βαλλιστικά βλήματα LORA με εμβέλεια 400 χλμ.!

https://twitter.com/wwwmodgovaz/status/1312059380649594880


Και οι Τούρκοι διαφημίζουν τα UAV τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.