Πληροφορίες για την άφιξη καταδρομέων της ρωσικής Wagner στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ (φωτό)

Πληροφορίες για την άφιξη καταδρομέων της ρωσικής Wagner στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ (φωτό)

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, τόνισε την επείγουσα ανάγκη τερματισμού των εχθροπραξιών μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και μίλησε, τη Δευτέρα (05/10), με τον Αρμένιο πρωθυπουργό, Νικόλ Πασιανάν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου επισημαίνεται το εξής:

«Με πρωτοβουλία της αρμενικής πλευράς, πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Ρώσου Προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, και του πρωθυπουργού της Δημοκρατίας της Αρμενίας, Νικολ Πασινιάν. […] Η συζήτηση για την κλιμακούμενη ένοπλη αντιπαράθεση στη ζώνη σύγκρουσης Ναγκόρνο-Καραμπάχ, η οποία έχει γίνει ευρείας κλίμακας και έχει οδηγήσει σε σοβαρές απώλειες και από τις δύο πλευρές, συμπεριλαμβανομένων των αμάχων, συνεχίστηκε».

Και ξαφνικά εμφανίζονται οι… στρατιώτες της Wagner

Έτσι λίγο μετά από τις δηλώσεις αυτές βλέπουμε από χρήστες του twitter να κυκλοφορούν φωτογραφίες όπου μισθοφόροι της γνωστής ρωσικής Wagner βρίσκονται στο Αρτσάχ.

Μάλιστα ήδη έχουν κυκλοφορήσει και οι πρώτες εικόνες σε twiiter και telegram χωρίς κανείς να επιβεβαιώνει βέβαια επίσημα την παρουσία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συνταγματάρχης Utkin διοικητής της μονάδας, είναι πρώην αξιωματικός των Ρωσικών ειδικών δυνάμεων, καθώς και αξιωματικός της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ρωσίας. Αποχώρησε από το στρατό το 2013, και τότε ίδρυσε τη Wagner Group.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.