ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αζερμπαϊτζάν για πιθανή χρήση Iskander από Αρμενία: «Μην τολμήσει να τα εκτοξεύσει – Θα το μετανιώσει»!

Αζερμπαϊτζάν για πιθανή χρήση Iskander από Αρμενία: «Μην τολμήσει να τα εκτοξεύσει  – Θα το μετανιώσει»!

Τρόμος στα Μπακού από την ενδεχόμενη χρήση των βαλλιστικών πυραύλων μέσου βεληνεκούς 9K720 Iskander που διαθέτει η Αρμενία (περί τους 6 με 8 διπλούς εκτοξευτές)

«Η χρήση πυραυλικών συστημάτων Iskander από την Αρμενία θα οδηγήσει σε δυναμική και σκληρή απάντηση», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν Ζακίρ Χασάνοφ, σχολιάζοντας δηλώσεις Αρμένιων επισήμων, ότι εάν τουρκικά F-16 εντοπισθούν να προσβάλλουν θέσεις των αρμενικών δυνάμεων τότε το Γερεβάν θα απαντήσει με Iskander.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η δήλωση αυτή έγινε στη διάρκεια ειδικής συνάντησης, στην οποία αποφασίστηκε να συνεχισθεί η επίθεση στη ζώνη σύγκρουσης του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Μάλιστα, το μήνυμα αυτής της συνάντησης των αξιωματούχων του στρατού του Αζερμπαϊτζάν ήταν ο σχεδιασμός της καταστροφής των εχθρικών (αρμενικών) δυνάμεων, προτείνοντας να ληφθούν ορισμένα σημαντικά μέτρα στις περιοχές που έχουν τεθεί υπό τον έλεγχο του Αζερμπαϊτζάν.

“Εάν ο εχθρός χρησιμοποιήσει τακτικά συστήματα πυραύλων Iskander, θα ληφθούν επαρκή και σκληρά αντίποινα”” είπε ο εκπρόσωπος του αρμενικού υπουργείου Άμυνας Αρτσρούν Χοβχανισιάν δήλωσε νωρίτερα ότι οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν χρησιμοποίησαν μεγάλα διαμετρήματα MLRS “Smerch”, “Polonez” και το τούρκικο T-300 Kasirga για να βομβαρδίσουν το Στεπανακέρτ, αλλά και το ίδιο το έδαφος της Αρμενίας εάν απαιτηθεί.

Πάντως βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί δείχνει εκτόξευση ενός άλλου βαλλιστικού πυραύλου της Αρμενίας του OTR-21 Tochka με βεληνεκές 70 χλμ. Υπενθυμίζεται πως ο Iskander έχει βεληνεκές που ξεπερνά τα 280 χλμ.!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.