ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ι.Αλίγιεφ: «Η Τουρκία δεν συμμετέχει με κανέναν τρόπο στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ – Είναι φήμες»

Ι.Αλίγιεφ: «Η Τουρκία δεν συμμετέχει με κανέναν τρόπο στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ – Είναι φήμες»

Μπορεί όλα τα στοιχεία να δείχνουν πως η Τουρκία έχει συμμετοχή στον πόλεμο του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, παρόλα αυτά ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ, δήλωσε σήμερα πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Όσον αφορά τη δήλωσή μου για τη συμμετοχή της Τουρκίας, εννοούσα, φυσικά, μόνο έναν πολιτικό διακανονισμό, έναν διακανονισμό μετά τη σύγκρουση. Προς το παρόν, η Τουρκία δεν συμμετέχει με κανέναν τρόπο στη σύγκρουση παρά όλες τις φήμες και τους υπαινιγμούς σχετικά με αυτό. Πρόκειται για ένα γεγονός που δεν στηρίζεται από καμία απόδειξη, όπως, για παράδειγμα, τη φερόμενη συντριβή αρμενικού Su-25 από τουρκικό F-16» δήλωσε ο Αλίγιεφ σε συνέντευξή του στο Channel One της Ρωσίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των Αζέρων σε δηλώσεις του στο CNN Turk ισχυρίστηκε πως η Γαλλία δεν έχει παράσχει αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τη συμμετοχή μισθοφόρων από τη Συρία στις συγκρούσεις μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.