Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Οι Αρμένιοι ελεύθεροι σκοπευτές «γαζώνουν» τους Σύρους μισθοφόρους ισλαμιστές

Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Οι Αρμένιοι ελεύθεροι σκοπευτές «γαζώνουν» τους Σύρους μισθοφόρους ισλαμιστές

Σύμφωνα με όσα λέει η Λίντσεϊ Σνελ, δημοσιογράφος του ελεύθερου ρεπορτάζ, οι Σύροι μισθοφόροι που έχει στείλει η Τουρκία στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ «γαζώνονται» από τους Αρμένιους ελεύθερους σκοπευτές.

«Ο μαχητής του Συριακού Εθνικού Στρατού, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα από το Αζερμπαϊτζάν», λέει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο αδελφός μου και εγώ πολεμήσαμε στη Συρία καθ’ όλη τη διάρκεια του πολέμου, αλλά δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο. Κατά τις μάχες, 45 άνθρωποι βρεθήκαμε σε ένα μικρό λόφο. Ένας ελεύθερος σκοπευτής από την αρμενική πλευρά σκότωσε οκτώ μαχητές από την ομάδα «Σουλτάν Μουράντ» και δύο από το «Χάμζα». Οι ελεύθεροι σκοπευτές τους είναι ακριβώς όπως έχουμε δει στις ταινίες», αναφέρει τα λόγια του μισθοφόρου η Λίντσεϊ Σνελ σε tweet της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.