ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Α.Μπλίνκεν: Έπαιξε.. ροκ σε μπαρ στο Κίεβο (βίντεο)

Όσο οι Ρώσοι προελάυνουν ακάθεκτοι στο Χάρκοβο, στο Κίεβο γλεντάει ο Αμερικανός ΥΠΕΞ

Α.Μπλίνκεν: Έπαιξε.. ροκ σε μπαρ στο Κίεβο (βίντεο)

Σε μια.. ατυχή στιγμή, ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, αποφάσισε να εκδηλώσει την καλλιτεχνική του φλέβα, παρά τη δύσκολη περίοδο για την Ουκρανία, καθώς η Ρωσία έχει καταγράψει σημαντικά κέρδη στο πεδίο της μάχης τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας επέλεξε το μουσικό μπαρ «Barman Dictat» στο κέντρο του Κιέβου, το οποίο κατασκευάστηκε ως καταφύγιο πολέμου, και εκεί έπαιξε το «Rockin’ in the Free World» του Νιλ Γιανγκ.

Ο Ολεξάντρ Σίρσκι, κορυφαίος στρατηγός της Ουκρανίας, σε μια σπάνια και ειλικρινή παραδοχή, δήλωσε ότι η κατάσταση στη βόρεια περιοχή του Χάρκοβου έχει «επιδεινωθεί σημαντικά», μετά την κατάληψη τεσσάρων ακόμη χωριών από τη Ρωσία, η οποία επέκτεινε την αιφνιδιαστική διασυνοριακή επίθεσή της.

Η Μόσχα έχει εκμεταλλευτεί τις ελλείψεις πυρομαχικών της Ουκρανίας, προωθώντας την προέλασή της σε πολλαπλά σημεία κατά μήκος της ανατολικής μεθοριακής γραμμής, όσο το Κογκρέσο των ΗΠΑ καθυστερούσε την έγκριση ενός πακέτου βοήθειας προς την Ουκρανία ύψους 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Μεταξύ άλλων, ο Μπλίνκεν ανακοίνωσε επιπρόσθετο πακέτο βοήθειας για την Ουκρανία, ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολλαρίων, καθώς και 10ετές σύμφωνο αμυντικής συνεργασίας. Το σύμφωνο εικάζεται πως θα δίνει έμφαση στα UAV και την προσπάθεια αποναρκοθέτησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.