Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Ανατολική Ουκρανία: Ρωσικά FPV καταστρέφουν ακόμη ένα ουκρανικό M1 Abrams (βίντεο)

Το άρμα μάχης προσπάθησε να διαφύγει πριν τα drones το πλήξουν επανειλημμένα

Ανατολική Ουκρανία: Ρωσικά FPV καταστρέφουν ακόμη ένα ουκρανικό M1 Abrams (βίντεο)

Ένα ακόμη αμερικανικό άρμα μάχης M1 Abrams που χρησιμοποιείται από τις ουκρανικές δυνάμεις καταστράφηκε από ρωσικά drone FPV στην ανατολική Ουκρανία.

Η επίθεση σημειώθηκε κοντά στο χωριό Μπερντίτσι, βορειοδυτικά της Αβντίιβκα, όπου το άρμα υπέστη σοβαρές ζημιές στην προσπάθειά του να διαφύγει από τα αεροχήματα, με τον πυργίσκο να φλέγεται και το διαμέρισμα των πυρομαχικών να καταστρέφεται ολοσχερώς​ από τις εκρήξεις​. 

Τα συγκεκριμένα άρματα μάχης έχουν αποδειχθεί ευάλωτα στις επιθέσεις με drones, καθώς η αντιδραστική θωράκιση (ERA) που χρησιμοποιούν είναι παρωχημένη και δεν προσφέρει επαρκή προστασία έναντι των μαζικών επιθέσεων με FPV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.