ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Άτυχη ισραηλινή ομάδα μάχης πέφτει σε ενέδρα στην Χαν Γιουνίς της Γάζας με μοιραία αποτελέσματα (βίντεο)

Η ενέδρα έγινε στις 6 Απριλίου

Άτυχη ισραηλινή ομάδα μάχης πέφτει σε ενέδρα στην Χαν Γιουνίς της Γάζας με μοιραία αποτελέσματα (βίντεο)

Η οργάνωση Al-Qassam δημοσίευσε πλάνα που καταγράφουν την πιο θανατηφόρα ενέδρα στις δυνάμεις των IDF από την έναρξη των εχθροπραξιών μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023.

Η ενέδρα έγινε στις 6 Απριλίου ανατολικά της Χαν Γιουνίς στη Γάζα.

Την ίδια ώρα η Χαμάς εξετάζει πρόταση εκεχειρίας, σε τρία στάδια, το πρώτο εκ των οποίων προβλέπει κατάπαυση του πυρός για διάστημα έξι εβδομάδων.

Αυτή η πρώτη φάση προβλέπει επίσης την απελευθέρωση των ισραηλινών ομήρων σε αντάλλαγμα για την αποφυλάκιση 800-900 Παλαιστινίων που κρατούνται σε ισραηλινές φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπεται η είσοδος στον θύλακα 400-500 φορτηγών με ανθρωπιστική βοήθεια σε καθημερινή βάση και η επιστροφή των κατοίκων της βόρειας Λωρίδας της Γάζας, που εκτοπίστηκαν από τον πόλεμο, στις εστίες τους.

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Γιόαβ Γκάλαντ, έκρινε εχθές Δευτέρα (8/4) ότι είναι «η κατάλληλη στιγμή» για την επίτευξη εκεχειρίας με τη Χαμάς στη Γάζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα υπάρξουν δύσκολες αποφάσεις, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε το τίμημα για να φέρουμε πίσω τους ομήρους πριν επιστρέψουμε στη μάχη. Είμαστε στην κατάλληλη στιγμή» για να το πράξουμε, δήλωσε ο Γιόαβ Γκάλαντ ενώπιον των νεοσυλλέκτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.