ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

BBC: Στους 22.000 οι νεκροί Ρώσοι στρατιώτες από τον περασμένο Δεκέμβριο

Τι αναφέρει η ρωσική υπηρεσία του BBC,

BBC: Στους 22.000 οι νεκροί Ρώσοι στρατιώτες από τον περασμένο Δεκέμβριο

22.055 Ρώσοι στρατιώτες εκ των οποίων οι 2.057 ήταν επίστρατοι έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο στην Ουκρανία  από τον περασμένο Δεκέμβριο σύμφωνα με τη ρωσική υπηρεσία του BBC, το σάιτ Mediazona και μια ομάδα εθελοντών.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έγινε γνωστό ότι σκοτώθηκαν 2.367 Ρώσοι στρατιωτικοί στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Από την τελευταία καταγραφή που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 7 Απριλίου μέχρι τη σημερινή, τις μεγαλύτερες απώλειες είχαν οι μαχητές της εταιρείας  Wagner στην πόλη Μπακχμούτ. Μεταξύ τους υπάρχουν κανονικοί μισθοφόροι και κρατούμενοι φυλακών, οι οποίοι κηδεύονται μυστικά.

Οι δημοσιογράφοι του BBC και του Mediazona αναφέρουν ότι οι απώλειες στα υπόλοιπα τμήματα του στρατού που πολεμούν στην Ουκρανία είναι «σχεδόν απαρατήρητες».

Παράλληλα επισημαίνουν ότι ο αριθμός αυτός των συνολικών απωλειών δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος, καθώς καταγράφουν μόνο τα ονόματα των νεκρών που δημοσιοποιούνται.

Η αναφορά των, που περιλαμβάνει μόνο ταυτοποιημένα ονόματα, ανανεώνεται κάθε δύο εβδομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.