Στην υπόθεση «κατάσχεση ρωσικών κεφαλαίων στην Ευρώπη» να δούμε στο τέλος «ποιος θα φάει το ξύλο»...

Bίντεο: Μεγάλη ουκρανική επίθεση στην νοτιοδυτική Ρωσία και την Κριμαία – Εκρήξεις σε Κράσνονταρ-Νοβοροσίσκ

Βίντεο: Ρωσικό πύραυλος πλήττει διαμέρισμα στο Κράσνονταρ!

Οι Ουκρανοί πραγματοποίησαν μεγάλης κλίμακας επίθεση με drones και πυραύλους, στην νοτιοδυτική Ρωσία και στην χερσόνησο της Κριμαίας.

Δεκάδες εκρήξεις σημειώθηκαν στο Νοβοροσίσκ και στο Κράσνονταρ.

Ήταν τόσο μαζική η ουκρανική επίθεση που η ρωσική αεράμυνα δεν μπόρεσε να την αντιμετωπίσει λόγω κορεσμού.

Υπήρξαν περιπτώσεις δυσλειτουργιών ρωσικών α/α συστημάτων.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που δείχνει πύραυλο επιφανείας-αέρος να εκτοξεύεται για να καταρρίψει ουκρανικό drone ή πύραυλο στο Κράσνονταρ και να καταλήγει να πλήττει κατοικημένη περιοχή.

Oι Ουκρανοί με την σημερινή επίθεση επιδιώκουν να δείξουν ότι είναι ακόμα «ζωντανοί» παρά τις πολύ αρνητικές γι’ αυτούς εξελίξεις σε όλα τα πολεμικά μέτωπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.