ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

David Arakhamia: «Θα είχε τελειώσει ο πόλεμος από τον Μάρτιο του 2022 αλλά δεν μας άφησαν οι Βρετανοί»

«Οι Ρώσοι ήταν έτοιμοι να τερματίσουν τον πόλεμο εάν λαμβάναμε ουδέτερη στάση»

David Arakhamia: «Θα είχε τελειώσει ο πόλεμος από τον Μάρτιο του 2022 αλλά δεν μας άφησαν οι Βρετανοί»

Ο επικεφαλής της παράταξης του κόμματος «Υπηρέτης του Λαού» και μέλος της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας, Άμυνας και Πληροφοριών David Arakhamia, δήλωσε πως οι εχθροπραξίες στην Ουκρανία θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει την άνοιξη του 2022, αλλά ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Boris Johnson εμπόδισε το Κίεβο να υπογράψει οποιαδήποτε ειρηνευτική συμφωνία με τη Ρωσία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι «1+1»:

«Οι Ρώσοι ήταν έτοιμοι να τερματίσουν τον πόλεμο εάν λαμβάναμε ουδέτερη στάση, όπως η Φινλανδία, και δεσμευόμασταν ότι δεν θα γίνουμε μέλος του ΝΑΤΟ.

Αυτό ήταν το βασικό σημείο.

Έτσι, όταν επιστρέψαμε από την Κωνσταντινούπολη στα τέλη Μαρτίου, ήρθε ο Boris Johnson στο Κίεβο και είπε:

“Δεν θα υπογράψουμε τίποτα μαζί τους και ας παλέψουμε”» ανέφερε ο Ουκρανός πολιτικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την προτροπή αυτή η Ουκρανία δεν συμφώνησε σε κατάπαυση του πυρός, με την δικαιολογία ότι «αυτό ερχόταν σε αντίθεση με το σύνταγμά μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.