ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν θα απελευθερωθεί ούτε σήμερα ο μικρότερος όμηρος της Χαμάς – Είναι μόλις 10 μηνών

Η οικογένεια Μπίμπας μεταφέρθηκε και παραδόθηκε από τη Χαμάς σε άλλη τρομοκρατική ομάδα που βρίσκεται στην Χαν Γιουνίς

Δεν θα απελευθερωθεί ούτε σήμερα ο μικρότερος όμηρος της Χαμάς – Είναι μόλις 10 μηνών

Μέσα στην αγωνία ζουν οι συγγενείς του μικρότερου ομήρου της Χαμάς, του μόλις 10 μηνών Κφιρ Μπίμπας, που απήχθη από κιμπούτς στα σύνορα του Ισραήλ κατά την επίθεση της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου.

Ο μικρός Κφιρ βρισκόταν με τους γονείς του και την μεγαλύτερη αδερφή του, την 4χρονη Άριελ, στο κιμπούτς Νιρ Οζ του Ισραήλ όταν εισέβαλαν τρομοκράτες της Χαμάς, τους απήγαγαν και τους μετέφεραν διά της βίας στη Γάζα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η οικογένεια δεν ανήκει ανάμεσα στα άτομα που αναμένεται να απελευθερωθούν εντός της ημέρας – στο πλαίσιο της συμφωνίας για εκεχειρία στη Γάζα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Times of Israel, πρόσφατα η οικογένεια Μπίμπας μεταφέρθηκε και παραδόθηκε από τη Χαμάς σε άλλη τρομοκρατική ομάδα που βρίσκεται στην Χαν Γιουνίς.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Telegraph η Χαν Γιουνίς αναμένεται να είναι ένας από τους πρώτους στόχους του Ισραήλ, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία για εκεχειρία.

Ο μικρός Κφιρ σε χαρούμενες στιγμές:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.