ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Δυτική Όχθη: Νεκροί τρεις Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά

Ανάμεσά τους ήταν ένας έφηβος

Δυτική Όχθη: Νεκροί τρεις Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας στον επικαιροποιημένο απολογισμό του, αναφέρει πως χθες Σάββατο (16/12), σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες στη Δυτική Όχθη, τρεις Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων ένας έφηβος.

Ένας 20χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα που δέχθηκε στην κοιλιακή χώρα κατά τη διάρκεια επιχείρησης των ισραηλινών δυνάμεων στην πόλη Μπέιτ Ούμαρ, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής.

Νωρίτερα, η ίδια πηγή είχε ανακοινώσει τον θάνατο από ισραηλινά πυρά ενός 25χρονου στην πόλη Τουλκαρέμ και ενός 16χρονου στον προσφυγικό καταυλισμό Ντέιρ Αμάρ, κοντά στη Ραμάλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως εκ τούτου, 291 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στη Δυτική Όχθη από την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, στις 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με απολογισμό του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.