ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Εγκρίθηκε η αποστολή της πρώτης παρτίδας αμερικανικών Abrams στην Ουκρανία

Οι ΗΠΑ άρχισαν να εκπαιδεύουν τους Ουκρανούς στα τανκς τον Μάιο

Εγκρίθηκε η αποστολή της πρώτης παρτίδας αμερικανικών Abrams στην Ουκρανία

Η πρώτη παρτίδα αρμάτων μάχης Abrams που παρέχουν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία εγκρίθηκε για αποστολή το Σαββατοκύριακο και τα άρματα είναι σε καλό δρόμο για να φτάσουν στην Ουκρανία μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου, δήλωσε τη Δευτέρα ο επικεφαλής προμηθειών του στρατού των ΗΠΑ Νταγκ Μπους.

«Έχουν ολοκληρωθεί», δήλωσε ο Μπους στους δημοσιογράφους σε ενημέρωση.

«Τώρα πρέπει να φτάσουν στην Ευρώπη και στη συνέχεια στην Ουκρανία, μαζί με όλα τα πράγματα που τα συνοδεύουν. Πυρομαχικά, ανταλλακτικά, εξοπλισμός καυσίμων, εγκαταστάσεις επισκευής. Οπότε ξέρετε, δεν είναι μόνο τα άρματα, είναι όλο το πακέτο που τα συνοδεύει. Αυτό εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη».

Οι ΗΠΑ άρχισαν να εκπαιδεύουν τους Ουκρανούς στα τανκς τον Μάιο στη Γερμανία, ανέφερε το CNN. Τα 31 άρματα μάχης που προορίζονταν για την Ουκρανία υποβάλλονταν σε ανακαίνιση και προετοιμασία για την αποστολή τους εδώ και αρκετούς μήνες και εγκρίθηκε επίσημα η μεταφορά τους το Σαββατοκύριακο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ΗΠΑ επιτάχυναν δραματικά τον χρόνο που συνήθως απαιτείται για την αποστολή των αρμάτων, αποφασίζοντας νωρίτερα φέτος να μεταφέρουν τα παλαιότερα μοντέλα M1-A1 αντί της πιο σύγχρονης έκδοσης του άρματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.