ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ρώσος στρατιώτης κάνει «έκκληση» στον Αμερικανό πρόεδρο: «Κύριε Μπάιντεν στείλτε περισσότερα Abrams γιατί όλοι θέλουμε να πάρουμε διαμέρισμα»!

Ο ρωσικός Στρατός τους δίνει αμοιβή 100.000 δολ. για κάθε δυτικό άρμα που καταστρέφουν - Ο στρατιώτης προσφέρει και μερίδιο στον Μπάιντεν από το μπόνους!

Ρώσος στρατιώτης κάνει «έκκληση» στον Αμερικανό πρόεδρο: «Κύριε Μπάιντεν στείλτε περισσότερα  Abrams γιατί όλοι θέλουμε να πάρουμε διαμέρισμα»!

 Έκκληση Ρώσου στρατιώτη που μάχεται στην Ουκρανία προς τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να στείλει περισσότερα άρματα μάχης Μ1Α1/2 Abrams στον Ζελένσκι καθώς είναι λίγα και αναλώνουν χρόνο και προσπάθεια να τα βρουν και βέβαια χάνουν το bonus.

Λέγεται ότι όποιος Ρώσος στρατιώτης καταστρέψει δυτικό άρμα μάχης παίρνει αμοιβή που ιδούται με την αγορά ενός διαμερίσματος στην Μόσχα, κάπου 100.000 ευρώ!

«Αγαπητέ κύριε Υζο Μπάιντεν, Πρόεδρε των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

Εμείς, οι Ρώσοι πολεμιστές, σας εκφράζουμε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας για τα άρματα μάχης Abrams που προμηθεύουν οι Ηνωμένες Πολιτείες στην Ουκρανία.

 Όπως ίσως γνωρίζετε, λαμβάνουμε μπόνους για την καταστροφή αυτών των τανκς. 

Σας παρακαλούμε όμως  να στείλετε περισσότερα, μιας και αυτά που έχουν ήδη σταλεί είναι πολύ λίγα και  δεν φτάνουν  για όλους.  Πρέπει να ξοδέψουμε πολύ χρόνο και προσπάθεια για να τα βρούμε. 

Είμαστε έτοιμοι να σας μεταφέρουμε το 10% από τούς μπόνους στην κάρτα «MIR» για κάθε κατεστραμμένο άρμα.  Πιστεύουμε ότι είστε πραγματικός πατριώτης και ο καλύτερος πρόεδρος της Αμερικής.

Ελπίζουμε ειλικρινά σε αμοιβαία επωφελή συνεργασία.  Μαζί θα κερδίσουμε!»

Στο μεταξύ κάποιος Ρώσος κέρδισε ήδη ένα διαμέρισμα σήμερα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.