ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκπρόσωπος ισραηλινής κυβέρνησης: «Η Χαμάς κρατάει σορούς ομήρων» (βίντεο)

«Συνεχίζει τον ψυχολογικό τρόμο στις οικογένειες αυτών των ανθρώπων και στο Ισραήλ»

Εκπρόσωπος ισραηλινής κυβέρνησης: «Η Χαμάς κρατάει σορούς ομήρων» (βίντεο)

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Ισραήλ, Έιλον Λεβί, μιλώντας σήμερα Σάββατο (9/12) στο OPEN, τόνισε ότι η Χαμάς δεν κρατά στη Γάζα μόνο τους ομήρους που ζουν, αλλά και όσους έχουν δολοφονηθεί.

Για τον θάνατο κάποιων από τους ομήρους, που κρατάει η Χαμάς και υποτίθεται ότι είναι εν ζωή ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Ισραήλ ήταν ξεκάθαρος και τόνισε ότι η οργάνωση κρατάει τις σορούς αυτές για να συνεχίσει τον ψυχολογικό πόλεμο κατά των συγγενών τους.

«Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από τους ομήρους που απήχθησαν βίαια στις 7 Οκτωβρίου δεν είναι πια στη ζωή. Είναι φρικιαστικό ότι η Χαμάς δεν κρατά μόνο τους ομήρους που είναι εν ζωή αλλά κρατά σορούς ομήρων και συνεχίζει τον ψυχολογικό τρόμο στις οικογένειες αυτών των ανθρώπων και στο Ισραήλ, με το να μην επιστρέφει τις σορούς», είπε ο εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης.

«Αρρωστημένη ένδειξη απόλυτης απανθρωπιάς»

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στο ότι απήγαγαν ομήρους, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στο ότι κρατούν τους ομήρους και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία στο να κρατούν σορούς. Είναι μια αρρωστημένη ένδειξη της απόλυτης απανθρωπιάς της Χαμάς και της έλλειψης σεβασμού στις ανθρώπινες αξίες», τονίζει ο εκπρόσωπος του Ισραήλ.

Σε ερώτηση για το αν το Ισραήλ είναι κοντά σε μια εκεχειρία με τη Χαμάς έτσι ώστε οι Παλαιστίνοι να απελευθερώσουν και τους υπόλοιπους ομήρους και να φανεί μια αχτίδα φωτός στη Μέση Ανατολή, ο Έιλον Λεβί τόνισε ότι η χώρα του θα συνεχίσει τον πόλεμο μαζί με τους συμμάχους της.

«Η Χαμάς ξεκίνησε αυτόν τον πόλεμο στις 7 Οκτωβρίου και η Χαμάς τον επανεκκίνησε την 1η Δεκέμβρη. Συνεχίζουμε να πολεμάμε για να καταστρέψουμε το καθεστώς τρομοκρατίας της Χαμάς έχοντας στο πλευρό μας τους Γάλλους και τους διεθνείς εταίρους μας», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.