ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας: Νεκροί δύο άμαχοι γονείς (φώτο)

Επέβαιναν σε αυτοκίνητο μαζί με την κόρη τους που τραυματίστηκε ελαφρά

Έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας: Νεκροί δύο άμαχοι γονείς (φώτο)

Ο κυβερνήτης του Μπέλγκοροντ, Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για δύο άμαχους νεκρούς στη γέφυρα της Κριμαίας.

Σύμφωνα με τον Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ οι νεκροί είναι ένας πατέρας και μια μητέρα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μαζί με την κόρη τους που είναι τραυματισμένη.

«Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με την πληροφορία για κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην γέφυρα της Κριμαίας.

Όλοι είδαμε το βίντεο με το κατεστραμμένο αυτοκίνητο που είχε πινακίδες από το Μπέλγκοροντ. Το κορίτσι τραυματίστηκε ελαφρά. Το χειρότερο είναι ότι σκοτώθηκαν οι γονείς του, ο πατέρας του και η μητέρα του» δήλωσε ο Ρώσος κυβερνήτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.