ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έξω από τις ακτές στην Οδησσό ο ρωσικός αποβατικός Στόλος (βίντεο)

Σε θέσεις μάχης αναφέρουν οι Βρετανοί

Έξω από τις ακτές στην Οδησσό ο ρωσικός αποβατικός Στόλος (βίντεο)

Ο κλοιός του ρωσικών στρατού αλλά και τον ρωσόφωνων αυτονομιστών κλείνει και προοδευτικά τα στρατεύματα περικυκλώνουν το σημαντικότατο λιμάνι της Μαύρης Θάλασσας.

Σε νέο βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγο και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, διακρίνονται σε μερικά δεκάδες μίλια από την ακτή ρωσικά πλοία.

Πριν από λίγα 24ωρα το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας είχε κάνει γνωστό στις ουκρανικές αρχές πως ο ρωσικός στόλος ανοικτά της Οδησσού έχει παραταχθεί σε θέση μάχης, αυξάνοντας διαρκώς τις δυνάμεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.