ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρωτοφανής επίθεση από τη Χαμάς κατά του Ισραήλ! – Ρουκέτα έσκασε δίπλα στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ (upd)

Στο στόχαστρο δεκάδες κεντρικά σημεία του Τελ Αβίβ - Εκτοξεύθηκαν πάρα πολλές ρουκέτες

Πρωτοφανής επίθεση από τη Χαμάς κατά του Ισραήλ! – Ρουκέτα έσκασε δίπλα στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ (upd)

(Ανανέωση 18:14) Σε μια από τις μαζικότερες επιθέσεις από την έναρξη του πολέμου προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (24/10) η Χαμάς, καθώς εκτόξευσε δεκάδες ρουκέτες κατά του κεντρικού Ισραήλ.

Στόχος το Τελ Αβίβ, αλλά και πόλεις που βρίσκονται κοντά, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι μια ρουκέτες έπεσε στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν ζημιές ή τραυματισμοί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ρουκέτες έσκασε λίγα μέτρα από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ.

Την επίθεση την Χαμάς την επιβεβαίωσαν και οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ, χωρίς ωστόσο να δώσουν προς το παρόν παραπάνω λεπτομέρειες.

Πρόκειται για τον τρίτο βομβαρδισμό σε λιγότερο από δύο ώρες και είναι ο πιο σφοδρός. Τα ισραηλινά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι αυτή ήταν η πιο μαζική επίθεση της Χαμάς από την έναρξη του πολέμου, ενώ ακούστηκαν τουλάχιστον 12 εκρήξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.