ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95MS «σάρωσαν» την Ουκρανία

Τεράστιες καταστροφές στο έδαφος - Εξοντώθηκαν ολόκληρα ουκρανικά Τάγματα

Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95MS «σάρωσαν» την Ουκρανία

Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Τu-95MS έπληξαν με 19 πυραύλους cruise Kh-101/Kh-555 την περιοχή του Χάρκοβου, ενώ υποστρατηγικά  βομβαρδιστικά Su-34 εκτόξευσαν 40 κατευθυνόμενες βόμβες FAB-500 εναντίον ουκρανικών στόχων στα νοτιοανατολικά (Αβντίιβκα)

Οι καταστροφές είναι πολύ μεγάλες. Ειδικά στην περιοχή της Αβντίιβκα αναφέρεται η καταστροφή ενός ολόκληρου ουκρανικού Τάγματος από οκτώ FAB-500.

Η ρωσική Αεροπορία μετά από πολύ καιρό χρησιμοποίησε στρατηγικά βομβαρδιστικά.

Οι Ρώσοι μετέτρεψαν τις βόμβες ελεύθερης πτώσης FAB-500 σε καθοδηγούμενες με την προσθήκη κιτ ανεμοπορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης drones Geran-2 (Shahed-136) και έξι πύραυλοι από αντιαεροπορικό σύστημα S-300 (χρησιμοποιήθηκαν σε ρόλο βαλλιστικών βλημάτων), εκτοξεύθηκαν κατά του Dnepropetrovsk, ενώ βομβάρδισαν και την Αβντίιβκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.