ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έλληνας από τη Γάζα: «Ξυπνήσαμε με σειρήνες και ρουκέτες – Τρομοκράτες της Χαμάς μπήκαν με αυτόματα όπλα»

«Οι περισσότεροι εγκλωβισμένοι Έλληνες βρίσκονται στο κέντρο και βόρεια»

Έλληνας από τη Γάζα: «Ξυπνήσαμε με σειρήνες και ρουκέτες – Τρομοκράτες της Χαμάς μπήκαν με αυτόματα όπλα»

Ο Μάκης Λεβί, Έλληνας πολίτης της Γάζας, μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή για τα όσα λαμβάνουν χώρα από χθες στο Ισραήλ, και μεταξύ άλλων τόνισε πως «ξυπνήσαμε με σειρήνες και ρουκέτες, τρομοκράτες της Χαμάς μπήκαν με αυτόματα όπλα».

«Το καταφύγιο στο μέρος όπου μένω, είναι ένα δωμάτιο φτιαγμένο με μπετόν, κατασκευασμένο κατά αυτόν τον τρόπο, προκειμένου να προστατεύει την οικογένεια, έχω δύο παιδιά (ηλικίας 10 και 8 ετών) τα οποία είναι από χθες το πρωί (07/10) στις 06:30 μέσα σε ένα δωμάτιο.

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε, ήταν το γεγονός ότι τρομοκράτες της Χαμάς μπήκαν με αυτόματα όπλα, ήταν πολύς κόσμος. Κατέλαβαν αστυνομικά τμήματα, εισέβαλαν σε 22 οικισμούς της Λωρίδας της Γάζας, κρατούσαν ομήρους για πολλές ώρες», τονίζει αρχικά ο Μάκης Λεβί.

#038;t=5s

«Δόξα τω Θεώ, για την ώρα νομίζω ότι είμαστε χωρίς τους τρομοκράτες και έχουμε να φοβόμαστε μόνο τις ρουκέτες. Μόλις τώρα, κάπου εδώ κοντά ακούσθηκαν πυροβολισμοί, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει ακόμη κόσμος μέσα στο κράτος.

Μιλάμε με την Πρεσβεία, η οποία προσπαθεί να μας βγάλει από εδώ. Άκουσα στις ειδήσεις ότι ο Στρατός με τη βοήθεια της Αιγύπτου προσπαθούν να βοηθήσουν μία γέφυρα, ώστε να μπορέσουμε να φύγουμε. Τα γυναικόπαιδα, βασικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι περισσότεροι εγκλωβισμένοι Έλληνες βρίσκονται στο κέντρο και βόρεια. Από όσο ξέρω, είμαστε όλοι καλά. Φαίνεται ότι ο πόλεμος θα είναι μεγάλος, θα κρατήσει πολύ καιρό», προσέθεσε μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.