Στην υπόθεση «κατάσχεση ρωσικών κεφαλαίων στην Ευρώπη» να δούμε στο τέλος «ποιος θα φάει το ξύλο»...

Ένας Ρώσος στρατιώτης από την Γιακουτία αιχμαλώτισε μόνος του γερμανικό άρμα μάχης Leopard-2!

Εξουδετέρωσε όλο το πλήρωμα του άρματος πριν το καταλάβει

Ένας Ρώσος στρατιώτης από την Γιακουτία αιχμαλώτισε μόνος του γερμανικό άρμα μάχης Leopard-2!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στις τάξεις του ουκρανικού στρατού όταν Ρώσος στρατιώτης από την Γιακουτία κατάφερε να κλέψει ένα άρμα μάχης τύπου Leopard-2 των Ουκρανών!

Αφού εντόπισε την καμουφλαρισμένη θέση που ήταν αναπτυγμένο το άρμα, πλησίασε χωρίς να γίνει αντιληπτός και σκότωσε τα δύο από τα τέσσερα μέλη του πληρώματος, ενώ αιχμαλώτισε τα άλλα δύο πριν καταφτάσουν να τον υποστηρίξουν άλλοι Ρώσοι στρατιώτες.

Οι ουκρανοί φοβούμενοι ότι αν συγκεντρωθούν σε ένα σημείο τα άρματα θα βληθούν καθώς θα εντοπιστούν ευκολότερα από τα ρωσικά drone έχουν επιλέξει να τα διασπείρουν σε δασώδεις περιοχές κατά μονάδα αλλά αυτό ήταν, όπως φαίνεται «βούτυρο στο ψωμί» γι αυτόν τον γενναίο στρατιώτη.

Το βίντεο που ανάρτησε ήταν με τους πανηγυρισμούς του ίδιου και των συναδέλφων του που περιχαρείς επιστρέφουν στις ρωσικές θέσεις πάνω στο ρωσικό πλέον Leopard-2 και αναμένοντας να λάβουν την ανταμοιβή των 66.000 ευρώ για την παράδοση δυτικού άρματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.