ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Επίδειξη ευελιξίας ρωσικών attack UAV: Εκτοξεύεται μέσα από δάσος και εξοντώνει με ασφάλεια (βίντεο) (upd)

Καμιά τύχη για ΤΟΜΠ/ΤΟΜΑ στο μελλοντικό πεδίο μάχης

Επίδειξη ευελιξίας ρωσικών attack UAV: Εκτοξεύεται μέσα από δάσος και εξοντώνει με ασφάλεια (βίντεο) (upd)

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε ένα νέο βίντεο  που δείχνει την προετοιμασία βολής ενός UAV Kub (Sahed-136) από Ρώσους και την εκτόξευσή του μέσα από ένα δάσος.

H ευκολία μεταφοράς, εκτόξευσης και πλήγματος με εξαιρετική ακρίβεια, προβληματίζει: Ποια η τύχη π.χ. των ελληνικών ΤΟΜΠ από τέτοια όπλα που χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τις τουρκικές δυνάμεις; Και δεν εννοούμε τα Bayraktar, αλλά τα απλά attack UAV, όπως το Kub.

Kαι η κυβέρνηση επιμένει να αγοράζει ΤΟΜΑ που είναι πανεύκολοι στόχοι, αντί να προμηθευτεί αιωρούμενα πυρομαχικά/attack drone για να έχει τουλάχιστον μια απάντηση.

Δυστυχώς δεν έχουν μίζες…

Δείτε και θα καταλάβετε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/200_zoka/status/1585739496091316226?s=20&t=qrkeytjWqymcSn6VNLfelw

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.