ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάμε πόλεμο: Εκστρατεία σε Ουκρανία εξήγγειλε η Γαλλία με την συμμετοχή Ελλάδας & Τουρκίας δήθεν για «εκκένωση αμάχων»!

Θα εκστρατεύσουμε στην Μαριούπολη - «Η δική μας ομάδα συντονίζει» δήλωσε ο Ε.Μακρόν

Πάμε πόλεμο: Εκστρατεία σε Ουκρανία εξήγγειλε η Γαλλία με την συμμετοχή Ελλάδας & Τουρκίας δήθεν για «εκκένωση αμάχων»!

Ο Εμανουέλ Μακρόν προανήγγειλε κοινές στρατιωτικές επιχειρήσεις Ελλάδας – Τουρκίας – Γαλλίας για «εκκένωση αμάχων για όλους όσοι θέλουν να εγκαταλείψουν τη Μαριούπολη» αλλά πρακτικά πρόκειται για επιχειρήσεις κατά των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων από την στιγμή που δεν υπάρχει η συναίνεση της Ρωσίας.

O Πρόεδρος της Γαλλίας δήλωσε πως το σχέδιό του για την οργάνωση της εκκένωσης της Μαριούπολης συζητήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης και έγινε σε συνεργασία με τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Η δική μας ομάδα συντονίζει» δήλωσε ο Μακρόν, προσθέτοντας ότι αναζητά «περισσότερα μέρη για να συμμετάσχουν σε αυτή την επιχείρηση» η οποία θα πραγματοποιηθεί «τις επόμενες ημέρες». Μέχρι στιγμής, όπως είπε, σε αυτή θα συμμετάσχουν η Ελλάδα και η Τουρκία.

Δηλαδή, Έλληνες και Τούρκοι θα πολεμήσουν από κοινού τους Ρώσους  με γαλλικό συντονισμό! Θα εισέλθουν στην κλειστή Αζοφική Θάλασα χωρίς την έγκριση της Ρωσίας, υπό τα ρωσικά πυρά και θα φτιάξουν διάδρομο για απομάκρυνση αμάχων!

Ολα αυτά φυσικά, αν γίνουν χωρίς να έχει συμφωνήσει η Μόσχα, θα οδηγήσουν σε μακελειό που προφανώς θα εμπλέξουν και άλλες χώρες και εν τέλει σε μία ανεξέλεγκτη κλιμάκωση.

Ακόμη ο Μακρόν δήλωσε ότι ελπίζει να έχει επιπλέον συνομιλίες με τον Ρώσο ομόλογο Βλαντίμιρ Πούτιν μέσα «στις επόμενες ώρες» σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία και οποιαδήποτε σχέδια να βοηθηθούν οι άνθρωποι να φύγουν από την Μαριούπολη.

Σίγουρα η πρότασή του έχει σχέση με τις γαλλικές εκλογές τον άλλο μήνα: Θέλει να εμφανιστεί τροπαιούχος και νικητής στην γαλλική κάλπη…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ελληνικές κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι η συμφωνία αποστολής ελληνικών αεροναυτικών και χερσαίων δυνάμεων κλείστηκε κατά τη διάρκεια συνομιλίας που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.