ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Γ.Γκάλαντ: «Μόνο η στρατιωτική πίεση στη Χαμάς θα επιφέρει μια νέα συμφωνία για τους ομήρους»

«Θα φτάσουμε σε όλους τους ομήρους και θα νικήσουμε τη Χαμάς»

Γ.Γκάλαντ: «Μόνο η στρατιωτική πίεση στη Χαμάς θα επιφέρει μια νέα συμφωνία για τους ομήρους»

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Γιοάβ Γκάλαντ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, δήλωσε ότι μόνο η στρατιωτική πίεση στη Χαμάς θα επιφέρει μια νέα συμφωνία για τους ομήρους.

«Εάν σταματήσουν τα πυρά, η μοίρα των ομήρων θα σφραγιστεί για πολλά χρόνια στην αιχμαλωσία της Χαμάς. Χωρίς στρατιωτική πίεση, κανείς δεν θα μας μιλήσει. Μόνο από θέση ισχύος μπορούν να απελευθερωθούν οι όμηροι» λέει.

«Θα φτάσουμε σε όλους τους ομήρους και θα νικήσουμε τη Χαμάς – οι εχθροί μας και οι φίλοι μας βλέπουν τα αποτελέσματα και μας δοκιμάζουν» πρόσθεσε.

«Νεκροί» δύο από τους ομήρους που παρουσίασε η Χαμάς σε βίντεο

Σημειώνεται ότι σε συνέχεια του βίντεο με τους τρεις Ισραηλινούς ομήρους, το οποίο δημοσιοποιήθηκε χθες Κυριακή, οι Ταξιαρχίες Αλ Κάσαμ, ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς- ανακοίνωσαν σήμερα τον θάνατο δύο εξ αυτών: του Γιόσι Σαράμπι και του Ιτάι Σβίρσκι.

Οι τρεις όμηροι είχαν απευθύνει έκκληση στην ισραηλινή κυβέρνηση να σταματήσει τη στρατιωτική επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας, ώστε να απελευθερωθούν όλοι οι αιχμάλωτοι.

Το βίντεο, διάρκειας 37 δευτερολέπτων, τελείωνε με το μήνυμα: «Αύριο θα σας ενημερώσουμε για την τύχη τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημερινό βίντεο, όπου διακρίνονται δύο πτώματα, η όμηρος Νόα Αργκαμάνι λέει πως τραυματίστηκε από ισραηλινό πλήγμα κατά το οποίο σκοτώθηκε ο Σαράμπι. Συμπληρώνει ότι ο Σβίρσκι βρήκε επίσης τον θάνατο σε άλλη επίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.