ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Ματζουράνης: «Ο πρόεδρος Ζελένσκι καταχράστηκε την εμπιστοσύνη της ελληνικής Βουλής»

Αποτελεί «βάναυση κίνηση κατά της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας του λαού μας»

Γ.Ματζουράνης: «Ο πρόεδρος Ζελένσκι καταχράστηκε την εμπιστοσύνη της ελληνικής Βουλής»

Ο γνωστός νομικός Γιάννης Ματζουράνης τοποθετήθηκε για την ομιλία του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Βουλή των Ελλήνων.

Με ανάρτησή του στο Facebook τονίζει πως ο πρόεδρος Ζελένσκι «καταχράστηκε την εμπιστοσύνη της ελληνικής Βουλής» ενώ επιρρίπτει ευθύνες τόσο στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, όσο και στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ανάρτηση του Γιάννη Ματζουράνη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καταδικάζουμε την επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία, χωρίς αστερίσκους. Δεν θα σωπάσουμε όμως υπό το κράτος της αντιρωσικής υστερίας. Ο πρόεδρος Ζελένσκι καταχράστηκε την εμπιστοσύνη της ελληνικής Βουλής και οργάνωσε την επέμβαση των νεοναζί μέσα σ’ αυτή, ενώ δεν είπε λέξη για την τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο. Ο πρόεδρος της Βουλής επέτρεψε την πρόκληση. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ακέραια την ευθύνη γιατί και ήξερε, ή έπρεπε να ξέρει, εκ των προτέρων και δεν αποδοκίμασε εκ των υστέρων αυτή τη βάναυση κίνηση κατά της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας του λαού μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.