ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Γάζα: Ολοκληρώθηκε η εκφόρτωση της ανθρωπιστικής βοήθειας από το πρώτο πλοίο που έφτασε από την Κύπρο (βίντεο)

«Εκφορτώθηκαν όλες οι προμήθειες και ετοιμάζονται προς διανομή στη Γάζα», ανέφερε η οργάνωση στο Γαλλικό Πρακτορείο

Γάζα: Ολοκληρώθηκε η εκφόρτωση της ανθρωπιστικής βοήθειας από το πρώτο πλοίο που έφτασε από την Κύπρο (βίντεο)

Εκφορτώθηκαν περίπου 200 τόνοι τροφίμων από το πρώτο πλοίο με ανθρωπιστική βοήθεια που έφτασε από την Κύπρο στη Λωρίδα της Γάζας, χθες Παρασκευή (15.3.2024).

Μετά την ολοκλήρωση της εκφόρτωσης των προμηθειών, είναι δυνατόν να αρχίσει η διανομή τους στον πληθυσμό, που μετά από πάνω από πέντε μήνες πολέμου, σύμφωνα με την ΜΚΟ World Central Kitchen.

«Εκφορτώθηκαν όλες οι προμήθειες και ετοιμάζονται προς διανομή στη Γάζα», ανέφερε η οργάνωση στο Γαλλικό Πρακτορείο, αν και δεν έδωσε διευκρινίσεις για το πότε ή πού θα διανεμηθεί η βοήθεια.

Οι προμήθειες αυτές, που είναι περίπου 200 τόνοι τροφίμων μεταφέρθηκαν από την Κύπρο με φορτηγίδα που ρυμουλκούσε το πλοίο της ισπανικής μκο Open Arms, που απέπλευσε την Τρίτη από το κυπριακό λιμάνι της Λάρνακας.

Σύμφωνα με την World Central Kitchen, ταυτόχρονα, δεύτερο πλοίο με εκατοντάδες ακόμη τόνους τροφίμων ετοιμάζεται να αποπλεύσει από την Κύπρο, σε συνεργασία με την κυπριακή προεδρία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Σε αυτό υπάρχουν και παλέτες με χουρμάδες, που έχουν πνευματική σημασία για την περίοδο του Ραμαζανιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.