ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γάζα: Περισσότεροι από 300 Αμερικανοί έχουν εγκαταλείψει την περιοχή

Ωστόσο, στον πολιορκούμενο θύλακα παραμένουν ακόμα Αμερικανοί πολίτες

Γάζα: Περισσότεροι από 300 Αμερικανοί έχουν εγκαταλείψει την περιοχή

Σήμερα αξιωματούχος του Λευκού Οίκου, δήλωσε πως πάνω από 300 Αμερικανοί πολίτες με τις οικογένειες τους έχουν εγκαταλείψει την περιοχή της Γάζας αλλά στον πολιορκούμενο θύλακα παραμένουν και άλλοι με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται για να εξασφαλιστεί η απελευθέρωση των ομήρων που έχει συλλάβει η Χαμάς.

Σε αυτούς που έχουν εγκαταλείψει τη Γάζα περιλαμβάνονται Αμερικανοί πολίτες, κάτοικοι των ΗΠΑ με μόνιμη άδεια παραμονής και οι οικογένειές τους, είπε ο Τζόναθαν Φάινερ, ο αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου στην εκπομπή του CBS,”Face the Nation.”

Όπως είπε ο Φάινερ, ένας αριθμός Αμερικανών που επιθυμεί να εγκαταλείψει τη Γάζα παραμένει εκεί καθώς συνεχίζονται οι συγκρούσεις Ισραήλ-Χαμάς, αλλά δεν διευκρίνισε τον αριθμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την περασμένη εβδομάδα ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε ότι περίπου 400 Αμερικανοί πολίτες και οι οικογένειές τους–συνολικά περί τα 1.000 άτομα–θέλουν να φύγουν από την περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.