ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Γάζα: «Το Ισραήλ συμφώνησε να μπαίνουν έως και 100 φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας» λέει η Washington Post

Περισσότερα από 30 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια εισήλθαν σήμερα (29/10) στη Γάζα

Γάζα: «Το Ισραήλ συμφώνησε να μπαίνουν έως και 100 φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας» λέει η Washington Post

Η Washington Post αναφέρει ότι το Ισραήλ συμφώνησε να μπαίνουν έως και 100 φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας καθημερινά στη Λωρίδα της Γάζας.

Πιο συγκεκριμένα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του Τζο Μπάιντεν με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου κι ενώ οι ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις προχωρούν στη Γάζα, συμφωνήθηκε η είσοδος έως και 100 φορτηγών, σε καθημερινή βάση, στην εμπόλεμη ζώνη.

Εκτιμάται, έτσι, ότι η συμφωνία έγινε ύστερα από την παρέμβαση Μπάιντεν.

Περισσότερα από 30 φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια εισήλθαν στη Γάζα σήμερα, σύμφωνα με το Associated Press. Πρόκειται για το μεγαλύτερο κομβόι φορτηγών από την έναρξη του πολέμου.

Ωστόσο, σύμφωνα με εργαζόμενος σε ανθρωπιστικές οργανώσεις, η βοήθεια είναι ελάχιστη σε σύγκριση με τις ανάγκες που υπάρχουν, καθώς χιλιάδες άνθρωποι εισέβαλαν σε αποθήκες για να πάρουν αλεύρι και βασικά προϊόντα υγιεινής.

Το περιεχόμενο της συνομιλίας Μπάιντεν – Νετανιάχου

Στην ανάγκη «να αυξηθεί αμέσως και σημαντικά» η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα στάθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπάιντεν ανέφερε επίσης ότι είναι αναγκαίο το Ισραήλ να υπερασπιστεί τους πολίτες του από την τρομοκρατία, με τρόπο ώστε να προστατεύονται οι άμαχοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.